10.07.2015 83 defa okundu

Faceook haber kaynağınızda neleri görüp, neleri görmemek istediğiniz artık sizin kontrolünüzde olacak. Geçmişten bugüne 1 milyar indirmeye ulaşan, en çok kullanılan sosyal platform olan Facebook, getirdiğini yeniliklerle birlikte her geçen gün güncelleme almaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor. İşte detaylar …

Facebook-Fotograf-Duzenlemede-Yenilik

Kullanıma sunulan bu yeni özellik ile artık, haber akışında bulunan, gereksiz veya ilgi alanınız olmayan paylaşımları kolayca kaldırılabilecek, Bununla birlikte, Haber Kaynağında öncelikli olarak gösterilmesini istediğiniz içerikleri belirleyebileceksiniz.

Haber akışının kontrol altına alınmasını sağlayan bu özellik ile birlikte, önemsediğiniz arkadaşlarınızı seçerek, onların gönderilerinin ilk sıralarda bulunmasını sağlayabilirsiniz. Böylelikle haber kaynağındaki gereksiz içerikleri filtreleyerek, sadece ilgi alanınıza yönelik paylaşımları üst sıralarda bulunmasını sağlayabileceksiniz.

NOT: Güncellenmiş kontroller şu an için sadece iOS uygulaması için geçerli. Özelliğin bu hafta tamamlanmadan Android ve PC kullanıcıları için de sunulması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir